Häggenkyrkan Oxelösund

Frikyrkan som finns här för dig.

Om oss

Vi är en frikyrka i Oxelösund som tror på en enda Allsmäktig Gud och Fader. Vi har en oerhört god Gud som älskar alla människor och verkligen vill ha kontakt med alla.

/merry-christmas-candles-header-nggid042237-ngg0dyn-436x0x100-00f0w010c011r110f110r010t010.jpg

Det finns ett Bibelord som förklarar det hela mycket bra.

(Joh 3:16‭-‬17

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.

Bibelns budskap handlar om att Guds egen Son Jesus Kristus blev sänd som ett offer för hela mänsklighetens synder och brister. Genom Honom har nu Gud gjort allt som krävs för att du skall kunna få befrielse från allt som tynger!

Men inte bara det, utan!

Det allra största är ju att vi redan här och nu får smaka på det eviga livets goda. Guds Ord säger:

(Ps 34:9

Smaka och se att Herren är god. Salig är den människa som flyr till honom.

Ja, vi som tagit emot Jesus Kristus har alltså en framtid och ett hopp med början redan här och nu, och kan vandra i Guds frid under jordelivets alla dagar.

Vi tillhör ett samfund som heter Equmeniakyrkan men är öppna för samarbete och gemenskap med alla kristna syskon oavsett samfund eller kyrka. Guds rike handlar ju i första hand inte om samfund utan om alla dem som på äkta sätt i sina hjärtan har tagit emot Jesus Kristus som ende Frälsare och Herre, då är man ett Guds barn och tillhör en och samma familj inom Guds rike.

Givetvis är vårt mål att alla människor som ännu inte lärt känna vår gode Gud skall få lära känna Honom, få uppleva det vi har upplevt, Guds närvaro och verklighet, att Gud lever och inte endast är sagor.

Alla är varmt välkomna att besöka oss, gammal som ung, oavsett nationalitet, oavsett om du har ett fint yrke eller känner dig fullständigt misslyckad och saknar mening med din tillvaro. Kom och se att det faktiskt finns en Gud som bryr sig om dig och har mycket större rikedomar än alla nöjen och världens pengar kan ge dig!